top of page

Het Borstvoedingsplan

Een geboorteplan en het kraamplan kennen we, maar Babypraktijk Noord introduceert nu ook het Borstvoedingsplan! 

Met onze achtergrond als lactatiekundige IBCLC en Obstetrieverpleegkundige duiken wij graag ook met jou de diepte in, wanneer jouw zwangerschap of bevalling een medische indicatie heeft (gekregen). Want dan is een borstvoedingsplan juist extra praktisch, het geeft je handvatten en houvast.

Daarbij krijg je met ons fijne e-book bomvol informatie goed inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn rondom de borstvoeding en hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op jouw borstvoedingsperiode.

Het e-book bestaat uit ruim 10 pagina's met vragen die je tot denken zetten, tips, en informatie om op deze manier jouw eigen persoonlijke borstvoedingsplan uit te werken.

Baby borstvoeding

Handleiding

De handleiding is de leidraad voor jouw Borstvoedingsplan. Deze kan je van top tot tot teen invullen en zo vaak aanpassen als je dat nodig vindt. Samen met het e-book en evt. onze begeleiding wordt dit jouw document om op terug te vallen. JOUW unieke Borstvoedingsplan!

Binnenkort hier te bestellen voor €9,95
In combinatie met het e-book €25

Begeleiding

Met de handleiding en het e-book kom je waarschijnlijk al een heel eind om jouw eigen Borstvoedingsplan op te stellen. Maar heb je bijvoorbeeld vragen, twijfel je toch over mogelijkheden in jouw situatie, heb je dingen die nog niet beantwoord zijn door het e-book of de handleiding, dan begeleiden wij jou met alle liefde om tot een mooi, realistisch Borstvoedingsplan te komen dat volledig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Dit kan telefonisch of met een consult aan huis.

E-book Borstvoedingsplan

Het e-book bestaat uit ruim 10 pagina's met vragen die je tot denken zetten, tips, en informatie om op deze manier jouw eigen persoonlijke borstvoedingsplan uit te werken.

Binnenkort hier te bestellen voor een introductieprijs van €17,95

bottom of page