top of page

Zwangerschap & geboorte

Wij hebben de kennis in huis om jou te begeleiden bij jouw zwangerschap en de bevalling, de geboorte van je kindje. Ben jij zwanger? Wil je weten hoe een bevalling van nature werkt? Zijn er voor jou knelpunten?

 

Bianca is gespecialiseerd verpleegkundige binnen de verloskunde. Wij bieden cursussen en begeleiding op maat tijdens de zwangerschap, met als perspectief een bevalling waar jij met vertrouwen naar toe leeft, waar je je fijn en veerkrachtig bij voelt.

Zwangerschap

Van dec. '23 t/m mei '24 is Bianca afwezig i.v.m. zwangerschapsverlof en kun je helaas geen gebruik maken van onderstaand aanbod.

Zwangerschaps- en geboortecoaching

Vraag een vrouw van 90 naar haar bevalling(en) en je krijgt het hele verhaal tot in detail te horen. Dat is wat bevallen is - een levenslange herinnering. Bedenk eens hoe belangrijk het is dat je hier positief en met een glimlach op terug kan kijken…

 

Wat heb jij nodig om met trots terug te kijken jouw (medische) bevalling? Wil je bijvoorbeeld eerst meer weten over het natuurlijke proces van de bevalling? Of kijk je enorm op tegen je bevalling? Wil je weten hoe een inleiding eraan toe gaat? Wat je opties zijn als je kindje in stuitligging ligt? Werd jouw vorige kindje geboren middels een kunstverlossing of (spoed)keizersnede en ben je bang dat dit zich zal herhalen?

Samen kijken we naar knelpunten en mogelijkheden, zodat jij met vertrouwen je (medische) bevalling in gaat. Met onze deskundigheid, ervaring, open houding en realistische kijk op de bevalling, bieden we jou precies de ondersteuning en kennis waar jij en je (geboorte)partner op zitten te wachten. Persoonlijk, op maat en ongedwongen. Dit alles voor een positieve bevalervaring waar je met trots op terug kan kijken. Ook wanneer het niet loopt zoals je had gewenst.

 

Op maat betekent dat we het - naast je bevalling - ook kunnen hebben over andere thema’s rondom de geboorte. Wil je bijvoorbeeld graag borstvoeding geven, maar zit een vorige ervaring je in de weg? Of wil je meer weten over de hechting met je kindje, je hormonen of je herstel? Ook allemaal dingen waarmee je bij ons terecht kan tijdens onze gesprekken.

Tarieven

Pakket: 3 consulten van +/- 1,5 uur - €215

Bij jou thuis*:

- Vrijblijvende kennismaking vooraf

- Whatsapp-begeleiding tijdens de gehele looptijd van het pakket tot >6 wk. na de bevalling

- Fysiologie van de bevalling

- 1 op 1 aandacht voor al jouw specifieke hulpvragen en/of knelpunten omtrent jouw zwangerschap en bevalling

- Indien wenselijk: het opmaken van een geboorteplan

Eenmalig: 1 consult van 1,5 tot 2 uur - €85

- Telefonische/digitale kennismaking

Bij jou thuis:

- Fysiologie van de bevalling in het kort (of "opfrissen")

- 1 op 1 aandacht voor jouw hulpvraag en/of knelpunten omtrent jouw zwangerschap en bevalling

- Indien wenselijk: mogelijkheid tot omzetten naar pakket

* De reiskosten vanaf 10 kilometer bedraagt €0,23 per gereden kilometer gerekend vanaf Zuidhorn.

bottom of page