Over BOC

Het Borstvoedingopleidingscentrum biedt (bij)scholingen voor kraamverzorgenden. Wij willen bijdragen aan de deskundigheid van de zorgverleners.

Bij het BOC worden verschillende bij- en nascholingen aangeboden in de noordelijke provincies. De scholingen zijn allen geaccrediteerd door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). 

De meeste scholingen zullen gegeven worden door Roxane Liewes. Zij zal de lessen verzorgen vanuit haar kennis en praktijkervaring als lactatiekundige IBCLC, pedagoog, draagconsulent, zwangerschapsdocent en docent babymassage. 

Omdat de docent(en) werkzaam zijn in de praktijk, zijn de scholingen naast de verdieping in theorie ook erg praktijkgericht. Interactie en casusbesprekingen zien wij als belangrijk(ste) middel tijdens de  scholingen. 

Het aanbod van het Borstvoedingopleidingscentrum wordt gedurende het hele jaar aangevuld. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe scholingen, deze worden op maat gemaakt naar behoefte van zorgverleners of door eigen inzicht en nieuwe ontwikkelingen. 

Maatwerk en in-company scholingen zijn mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op, wij streven er naar om binnen 48 uur te beantwoorden.