Draagconsult

Consulten
Er zijn zoveel soorten doeken, stoffen, merken, knopen en maten, dat u door de bomen het bos niet meer ziet.
Bij een persoonlijk draagconsult, krijgt u informatie op maat. Ik kijk naar uw vraag en wensen en zoek hierbij passende mogelijkheden betreft een geschikte doek en leer u de bijbehorende knoop.
Ook wanneer u al een doek heeft, kunt u een consult boeken bij mij om nieuwe knooptechnieken aan te leren of een consult boeken voor tips om uw methode te verbeteren.
U kunt met mij oefenen met een levensechte pop; deze is even lang en weegt hetzelfde als een pasgeborene. U krijgt meteen feedback op maat. En u kunt aan het eind van het consult, wanneer u vertrouwd genoeg bent met de draagdoek, met uw eigen kindje oefenen.
Ook als u nog in verwachting bent, kunt u een consult boeken, voor mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen. Het is handig om een oppas voor uw kindje mee te nemen voor het consult, zodat wij alle tijd hebben om rustig de technieken te oefenen.

Tarieven

  • Persoonlijk consult van ongeveer een uur in Zevenhuizen of bij u thuis: €75,00.
  • Duo-consult met uw partner of bv. vriendin samen, van anderhalfuur: €105,00 (beiden dezelfde knooptechniek) 
  • Heeft u al ervaring met een doek, maar wilt u een kort consult voor nieuwe knooptechnieken of wilt u uw methode verbeteren? Een kort consult duurt ongeveer een halfuur: €40,00.

Als u een specifieke draagvraag of -wens hebt, of met meerdere mensen een consult of een workshop zou willen doen, kunt u altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Informatieavonden/workshops op locatie zijn mogelijk voor o.a. kinderopvang, kraamzorg of een verloskundigenpraktijk. De prijs is op aanvraag.

Ook zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar bij Babypraktijk Noord; leuk om te geven als kraamcadeau!

  • Betaling kan per factuur of ter plekke contant voldaan worden.
  • Voor elk kwartier dat extra nodig is tijdens het consult reken ik een tarief van €15,00.
  • Reiskosten vanaf 10 km kost €0,21 per kilometer gerekend vanaf Zevenhuizen.

Wilt u meer informatie?
Elke eerste vrijdag van de maand organiseren Verloskundige praktijk Ma Lune, CJG en Babypraktijk Noord een ouder en kindcafé in Leek. Hier kunnen ouders gezellig met hun kindje komen voor een kopje koffie of thee en om andere ouders te ontmoeten. Het kraamcafé is van 10.00 tot 11.30 en is kosteloos. Zie ook www.facebook.com/ouder.en.kind.cafe.leek. Er zal hier altijd een consulent aanwezig zijn voor informatie en het beantwoorden van uw draagvragen en heeft u de gelegenheid om dragers te passen en te testen. Mail gerust voor meer informatie.


Dragers lenen of aanschaffen
Om eerst te oefenen en te ontdekken welke drager geschikt is, zijn er mogelijkheden tot lenen van verschillende dragers. Zo kunt u eerst uitproberen wat u prettig vindt.
Kosten voor een week lenen zijn €7,50 en u betaalt een borg gelijk aan de nieuwprijs.
Het aanbod in doeken loopt uiteen: er zijn elastische doeken, geweven doeken, ringslings en de aquacarrier. En voorgevormde dragers zoals Storchenwiege, Tula, Manduca, Bondolino, Hoptye en de Rosa and Rebellion peuterdrager
. Zie ook www.laifshop.nl/verhuur/doek-drager.

Kijk hier voor draaginformatie of voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.